Skip to main content
Het Korte Verhaal – zomer 2024 schrijfwedstrijd

Het Korte Verhaal – zomer 2024 schrijfwedstrijd

Schrijfwedstrijden
Hits: 54

Goed nieuws! De redactie van Het Korte Verhaal heeft besloten om dit jaar weer een schrijfwedstrijd te houden. Het is al voor de vijfde keer dat Het Korte Verhaal in de zomer een schrijfwedstrijd organiseert.

Het Korte Verhaal hoopt in augustus en september elke week een nieuw kort verhaal te publiceren op onze website. Deze schrijfwedstrijd loopt van 3 juli tot en met 1 september 2024.

Wordt jouw verhaal uitgekozen dan krijg jij samen met jouw verhaal speciale aandacht op onze website. Bij jouw verhaal plaatsen we een korte schrijversbiografie en als je dat wilt een link naar je auteurswebsite en een auteursfoto. Door het verhaal in te sturen geef je ‘Het Korte Verhaal’ het recht om jouw verhaal te redigeren en eenmalig op haar website te publiceren. (Let op: we bieden hiervoor geen betaling.) In september zal de jury zal uit alle weekwinnaars het beste verhaal kiezen.

Dit jaar krijgen jullie de uitdaging om een ZKV te schrijven van maximaal 400 woorden. Het thema is ‘Oranje’. Hoe je dat interpreteert en gebruikt is helemaal aan jou.

Voorwaarden schrijfwedstrijd Het Korte Verhaal 2024:

Stuur een Zeer Kort Verhaal (ZKV) in van maximaal 400 woorden (exclusief titel). Verhalen met meer woorden komen niet in aanmerking.
Je verhaal moet in het Nederlands geschreven zijn.
Het thema ‘oranje’ moet terugkomen in het verhaal.
Stuur je verhaal per e-mail naar het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Schrijfwedstrijd 2024’
Stuur je verhaal in een Word document als bijlage mee met de email. Vermeld in de email je auteursbiografie (maximaal 150 woorden) zoals je die bij het verhaal geplaatst zou willen hebben en als je wilt de link naar je auteurswebsite en een auteursfoto.
Je mag maximaal 2 verhalen per persoon inzenden, maar je kunt maar een keer uitgekozen worden als weekwinnaar. Let op: Iedere inzending moet in een aparte email.
Indien je wilt publiceren onder pseudoniem dan kan dit, laat dit weten in de begeleidende e-mail.
Je krijgt uitsluitend bericht als jouw verhaal wordt uitgekozen voor publicatie.
Door een verhaal in te sturen geef je Het Korte Verhaal het recht om jouw verhaal te redigeren en eenmalig op onze website te publiceren. Je krijgt hier geen betaling voor.
Indien de redactie veel verder voert dan grammaticale zaken en interpunctie, zal de auteur het verhaal eerst opnieuw ter inzage krijgen.
Deze schrijfwedstrijd loopt de hele zomer door. Je mag inzenden vanaf vandaag. De laatste dag dat je kunt inzenden is zondag 1 september 2024. De winnende verhalen worden wekelijks gepubliceerd vanaf de eerste volle week van augustus. Iedere week kiezen we een nieuw verhaal uit alle inzendingen die we op dat moment ontvangen hebben. Eerder insturen betekent dus meer kans op publicatie.
Uit alle weekwinnaars zal eind september een winnaar worden gekozen voor de hoofdprijs.
Deze hoofdprijs zal op een later moment worden bekendgemaakt.
Bij te weinig (kwalitatieve) inzendingen staat het Het Korte Verhaal vrij om (een week) geen verhalen te publiceren of de schrijfwedstrijd eerder te beëindigen.
Inzendingen die niet aan het reglement voldoen dingen niet mee.
Het ingezonden verhaal is nieuw en mag niet eerder gepubliceerd zijn geweest.


Deadline: 01-09-2024 23:30 uur.
Bron: https://kortverhaal.info/?p=6919

Voor verdere informatie over deze schrijfwedstrijd kun je contact opnemen met de organisatie/website van deze schrijfwedstrijd

Je kunt op elk moment, gratis en onbeperkt, een verhaal of gedicht publiceren op Lezenswaardig!

Jury