Skip to main content
  • Websitebeheer
Dit is een nieuwe website voor schrijvers en lezers. We zijn klaar voor de start! Vanaf nu kun je hier gratis een zelf geschreven verhaal of gedicht toevoegen. We nodigen je er graag voor uit. Omdat de website pas echt aantrekkelijk is als er meerdere lezenswaardige verhalen en gedichten op te vinden zijn, starten we met een openingsactie.

Door voor 1-8-2024 minimaal 5 verhalen of gedichten te publiceren op Lezenswaardig! kom je in aanmerking voor een gratis lidmaatschap bij Lezenswaardig!

Door in het menu naar de rubriek PUBLICEREN te gaan zie je een knop met de tekst 'Ook meedoen?'. Door op die knop te klikken kun je je verhaal of gedicht automatisch toevoegen! Bezoekers kunnen een gedicht of verhaal gratis toevoegen. Eerst lid worden is dus niet nodig.
Het toevoegen van een verhaal of gedicht om te publiceren op de website van Lezenswaardig! is en blijft gratis voor alle bezoekers! Maar door lid te worden heb je een aantal extra voordelen (een langere publicatieperiode, automatisch een bericht ontvangen als iemand een reactie geeft op een publicatie van jou, etc.).

Als openingsactie bieden we je een gratis lidmaatschap aan voor deze website tot 1 januari 2025. Daarna stopt het lidmaatschap automatisch, daar hoef je niets voor te doen. Eerder beëindigen is natuurlijk ook mogelijk. Je komt in aanmerking voor dit aanbod als er voor 1 augustus 2024 minimaal 5 verhalen of gedichten geschreven door jou op deze website te zien zijn.

Hoe werkt het?

Zodra er minimaal 5 verhalen of gedichten van jou op Lezenswaardig gepubliceerd zijn en je belangstelling hebt om gratis lid te worden, kun je ons een berichtje sturen en activeren we een ledenaccount voor jou. Gebruik maken van deze openingsactie is dus pas mogelijk na je eerste 5 publicaties!

Let op: de openingsactie loopt tot 1-8-2024.

klik hier
 om gratis lid te worden.
We zijn benieuwd naar jouw verhalen of gedichten. Laten we samen proberen er een leuke schrijf- en leessite van te maken, dus ben je enthousiast, vertel het ook aan anderen zodat meer schrijvers en lezers ons weten te vinden.  • Hits: 169
Auteurs stellen een reactie op prijs. Alvast onze dank voor jouw commentaar.
Laat reactieformulier zien

Jury